Om Nitech

Profil

Ni-Tech er startet i 2018 af ejer Niels Nielsen som har mere end 25 års erfaring som konstruktør og 18 års erfaring som smed.

Vi er en mindre virksomhed som har en stor erfaring indenfor konstruktion, 3D CAD, sheet metal (udfoldning), visualisering, design og dokumentation. Ejer Niels Nielsen har igennem årene opsat og rådgivet flere virksomheder i automatisering af rutinemæssige opgaver på tegnestuer/ konstruktionsafdelinger ved hjælp af smartere software løsninger og dermed opnået en væsentlig hurtigere gennemløbstid på produkterne.

Vision

Vi ønsker at være den samarbejdspartner hvor tillid og samarbejde er nøgleord. Vi har kunden i centrum og gør anvendelse af vores mere end 25 års erfaring med konstruktioner og 3D CAD.

Vi kan tilbyde at træde til når kunden har behov for øget kapacitet i deres konstruktionsafdeling/-tegnestue med kort varsel og hurtigt fratræde igen når opgaven er løst. Hermed sparer man omkostningerne ved at skulle igennem en dyr ansættelsesperiode med de omkostninger der automatisk kommer til som lønadministration, stillingsopslag, oplæring, sygedagpenge, ekstra CAD-licenser, pc’er, hardware mm

Mission

Vores mission er at være den eksterne konsulentvirksomhed der er tæt knyttet til vores kunder og være den samarbejdspartner der varetager jeres interesser på et højt og fagligt niveau. Vores medarbejdere er jeres kollegaer, i den tid de er i jeres virksomhed.

Vi ønsker at være tæt på vores kunder og bidrage til jeres fortsatte vækst og succes

Kan det tænkes kan det tegnes!

Ni-Tech ApS

Engdraget 20
DK-6800 Varde

CVR: 39819295

Mobil: +45 29844828
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sociale medier